Вече бившият вратар на Левски Иван Чворович явно не може да забрави враждата си с титулярния страж на сините Боян Йоргачевич. В началото на годината първият разтрогна договора си със столичани.
 
Иван обяви, че е решил да си тръгне заради конфликт със сънародника си. Той разкри, че не е имал проблеми с никого друг на "Герена", а разпрата му с Йоргачевич датира оше преди двамата да се съберат в една съблекалня. Затова и е преценил да си тръгне.
 
В интервю за предаването "Спорно за спорта" по телевизия BiT Чворович достигна отиде по-далеч и нарече бившия си съотборник мишок. "Да ти кажа честно, за този мишок не искам да говоря нищо. Така е, заради него си тръгнах от там. Мишок, да. Няма значение дали прави интриги в отбора или нещо друго. Дай да приключим темата, че започнах да се ядосвам. Няма значение. Не искам да говоря повече за него", каза Иван, цитиран от вестник "Тема спорт". 
 
Чворович пристигна в Левски преди началото на настоящата кампания от Лудогорец. Той обаче не успя  да се пребори с Йоргачевич за титулярно място. Иван изигра само един официален двубой за сините - той бе за Купата на България. След като разтрогна с Левски,