Старши треньорът на Левски Елин Топузаков обяви след равенството 1:1 с Локо (Горна Оряховица), че ще поеме своята отговорност, ако отборът продължава да губи „лековато” точки.
 

„Аз съм упорит човек и не смятам да се отказвам. Всеки един треньор зависи от резултатите. Ако продължаваме така да губим лековато точки, аз ще си понеса отговорността”, каза наставникът на „сините”.
 
„Може не си използвахме шансовете да удвоим нашата преднина. Имахме чисти положения. Липса на увереност, на самочувствие ни оказаха лошо шега и допуснахме грешка отзад, която беше наказана. След това играхме повече на воля и характер. След гола не успяхме да създадем чисти положения”, добави той.
 
„Техният гол беше поредица от грешки. Имаше доста несигурност в нашата игра като цяло. Трябва да си готов да поправяш грешката на съотборника”.
 
„Не мога да кажа дали имаше дузпа, или не. Божидар е контузен, това е красноречиво. Съдията преценява. Неговото положение ще го преценяваме утре”, добави той.
 
„Ние трябва да диктуваме темпото, да водим играта. В каква схема ще играе не трябва да ни притеснява. Имаме контузени и наказани, не можем да окомплектоваме състава”, продължи Топузаков.
 
„Сигурно има напрежение в отбора, колкото и да отричаме. Не би трябвало някои от нас да се притеснява. Футболистите имат условия за работа и от тях се искат да се представят добре. ние, щаба, трябва да им помагаме”, каза още наставникът на Левски.
 
„Така се оказва, че мачовете с Дунав и ЦСКА са много важни. Радващото е, че ще ни се върнат футболисти. Не можем да прескачаме мачове. Първо мислим за Дунав, после за ЦСКА”, завърши Топузаков.