Още по темата

 

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обяви след победата с 2:0 над Ботев Пловдив, че сините преговарят с част от футболистите, чиито договори изтичат, но има и такива, които първо трябва да докажат, че стават за гранда от "Герена" и едва тогава ще получат предложения за нови контракти.

"От мач на мач играем по-добре. Очаквам в следващите срещи да сме по-добри. Доволен съм от всички футболисти. Хубавото е, че днес те показаха това нещо, което тренираха през седмицата. Видях желание, но има какво да се изисква. Паузата в първенството ще ни дойде добре", започна Боримиров, след което бе попитан дали ръководството е започнало преговори с футболистите, чиито договори изтичат през лятото. 

"С някои от футболистите - да. С другите - Николай Митов го каза добре - всеки трябва да покаже, че става за Левски", категоричен бе спортният директор.

Нови договори с клуба вече подписаха Веселин Минев, Сашо Александров и Александър Александров. Костадинов, Аниете, Де Ноойер и Краев все още не са парафирали.