Шефовете на Левски вече работят сериозно по лятната си селекция на отбора. "Меридиан Мач" твърди, че на едно от челните места в списъка на спортно-техническия щаб е Исмаил Иса.

В момента таранът е собственост на молдовския Дачия, но договорът му изтича през лятото и той става свободен агент. От "Герена" вече са осъществили контакт с футболиста, като вероятността да се върне в отбора е голяма, но все още няма яснота на 100%.

В Левски вече са определили точно централния нападател като основен приоритет в селекцията. На "Герена" не са особено доволни от Бабатунде Адениджи, който има потенциал, но трудно бележи голове и очевидно му трябва още доста да расте.

Привлеченият през зимата Амаду Сукуна пък не отговаря на профила на типичния централен нападател и така "сините" ще са принудени да търсят дори двама играчи на тази позиция. Набелязани са доста имена от чужбина за селекцията.

Исмаил Иса изглежда добър вариант, тъй като той с успех игра на два пъти в Левски. Поради огромната конкуренция обаче не успя да стане първи избор. За последно той игра заедно с Гара Дембеле в предни позиции, като дори от пейката успя да реши няколко важни мача на тима, сред които и евробитката с шведския Калмар.