Левски може да привлече без пари най-добрите футболисти на хита във Втора лига Септември, твърди "Меридиан Мач". Изборът не е случаен, тъй като доскоро настоящият треньор на "сините" Николай Митов беше начело на тима от "Красна поляна". Преди дни пък спортният директор Даниел Боримиров се появи на срещата между Ботев (Враца) и Септември, за да се запознае отблизо с качествата на следените футболисти.

На "Герена" вече обсъждат открито кои от набелязаните да бъдат взети. "Сините" ще поискат от собственика на Септември Румен Чандъров да пусне играчите без пари в Левски, като си запази 50 процента от правата им и процента от бъдещ трансфер. Сред желаните от Левски футболисти са Иван Толев, Петър Генчев и Даниел Пехливанов.

Спортният директор Боримиров иска да види в Левски повече българи и по-малко чужденци, а играчите на Септември са първи в списъка, тъй като са млади и перспективни. Неслучайно Септември има шестима играчи в юношеския национален отбор до 19 години, който се класира на Евро 2017.