Треньорският щаб на Лев­ски се надява тримата кон­тузени - защитникът Давид Яблонски и халфовете Джереми де Нойер и Георги Ко­стадинов, да бъдат готови за домакинството на Дунав Русе.

Сините се изправят срещу драконите в петък (21.04) на стадион "Георги Аспарухов" от 20:00 часа. Чешкият бранител страда от травма в областта на адукторите, която получи по време на двубоя срещу Черно море в Каварна. Тя се е оказала по-сериозна, откол­кото са очаквали в синия щаб. Все пак индикациите са, че вкаралият на ЦСКА за­щитник ще е готов за мача с Дунав. 

Холандският полузащитник Джереми де Нойер е измъчван от болки в ходило­то, които е получил по вре­ме на контролата на нацио­налния отбор на Кюрасао в края на март. Докато Георги Костадинов страда от кон­тузия в прасеца от послед­ния мач срещу Локомотив Пловдив. 

Треньорският щаб се надяваше да може да из­ползва поне един от трима­та срещу Лудогорец, но то­ва не се осъществи и сега на­деждите са, че те ще се въз­становят за предстоящите домакинства на Дунав и ЦСКА. Трайно контузени в си­ния лагер продължават да са Боян Йоргачевич, Симон Сандберг, Амаду Сукуна и Де­ян Иванов.