Левски обмисля да върне крило­то Антон Огня­нов на Дунав, научи „Меридиан Мач". Футболистът се завърна на „Герена" след успешната есен с екипа на „драконите". Оттогава обаче той не се отличава с нищо особено, освен един гол точно срещу бив­шия си отбор. Огнянов остава в почти всеки един мач на пейката и влиза в игра във все по-късен етап от сре­щите на отбора си.

Говори се, че причи­ната Левски да иска толкова бързо да го върне на бившия му тим е клауза в догово­ра му. Огнянов пристигна в Левски без транс­ферна сума през зима­та. Тогава обаче на „Герена" се задължиха да преведат 50% от постъпленията при следващ трансфер на крилото.

Тъй като та­къв очевидно трудно ще се осъществи, то ако Огнянов си тръгне без пари Левски веро­ятно ще трябва да пла­ща трансферна сума на Дунав. Затова е много вероятно на „Герена" директно да предложат крилото на бившия му клуб.

Не е ясно обаче как ще реагират от Дунав на това предложение, тъй като Огнянов има­ше скандал с треньора Веселин Великов пре­ди да си тръгне. След това самият наставник призна, че е останал разочарован от това, че някой е мътил гла­вата на Огнянов и той не е постъпил мъжки с клуба, който му е по­дал ръка. Припомня­ме, че крилото се за­върна на „Герена" след дълго пазарене с Левс­ки.