Селекцията в Левски няма да бъде правена на всяка цена и клубът трябва да се съобразява с финансовото си положение, заяви старши треньорът Николай Митов. Той се пошегува с репортерите, че е харесал играчи на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, но "сините" най-вероятно няма да могат да си позволят да платят трансферите им.

"Вчера харесах двама-трима от Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, но не можем да си ги позволим. Насочили сме се към такива, които отговарят и на класата, и на параметрите на Левски. Селекцията продължава, гледаме футболисти".

"Има време до 31-и май, не искам да коментирам и играчите от съблекалнята на Левски. Държа Лукин и Костадинов да останат в Левски, но това не зависи от мен. Най-важен е обаче клубът и трябва да се съобразяваме с финансовите параметри. Няма да взимаме на всяка цена, няма и да трупаме футболисти", каза Митов.

Левски, втори в класирането на Първа лига, ще играе в евротурнирите през следващия сезон. Преди това обаче "сините" трябва да завършат сезона във вътрешното първенство, а в петък техен съперник ще бъде Дунав Русе. 

"Вчера Де Ноойер и Сукуна тренираха наравно с останалите, а Костадинов - на облекчен режим. Яблонски пък отпада със сигурност. Оправдания няма да търсим, трябва просто да влезе следващият. Познавам отбора на Дунав, имат силен колектив и се раздават във всеки мач. Могат да изненадат всеки и няма да ги подценим", обясни Митов.