Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов сподели мнението си за случващото се в клуба. „Много от отборите в нашето първенство започват шампионата с обявяване на нереалистични цели. Голяма част от тимовете говореха за шампионска титла, други за първата шестица. Дунав е отборът, който най-много се надскочи".

"В Левски обявяваха, че ще станат шампиони, а се видя, че целите са нереалистични. Моят съвет е да бъдем малко по-реалисти. Левски има проблеми и те не са в треньорството или във футболистите. В Левски на този етап се наблюдава разединение. Много хора приемат някои неща, които се случват, но мисля, че по-голямата маса левскари не го правят".

"Смятам, че е крайно време клубът да излезе и да каже каква е истинската ситуация в Левски, защото хората, които милеят и обичат сините, чуват едни неща, а се оказва после съвсем друго“, каза Вуцов пред Дарик радио.

„Новият собственик се появи на 30 август миналата година (б.р. - визира Спас Русев), разказа едни големи приказки и легенди за Челси, за шампионска титла на Левски, когато 20 дена преди това бе минал одит на клуба и се знаеше финансовият разчет. След два-три месеца същият собственик каза, че Левски е пред разпадане. Не можеш да застанеш и да говориш едно, а след три месеца съвсем друго".

"Най-важното в момента в Левски е да се изясни какво и как ще се случва в клуба в следващите не една, а две, да не казвам пет-шест години. Появи се човек, който е повече от легенда – Мъри Стоилов, който каза, че иска някакви пари от Левски, а от ръководството излязоха и говориха за съд".

"Това са работи, които в голям клуб като Левски не трябва да се случват по такъв начин. Аз смятам, че Левски трябва да направи всичко възможно да не повтори ЦСКА“, завърши Вуцов.