Константин Баждеков все още е на работа 6 Левски, показа проучване на "Тема Спорт". Бившият изпълнителен директор е с необявена длъжност от няколко месеца, когато неговият пост бе зает от тогавашния юрист на клуба Диана Иванова, а втори изпълнителен директор стана Красимир Иванов.

За Баждеков бе пусната уж официална според някои медии информация, че е уволнен. Това стана, след като Националният клуб на привържениците с нарочна декларация поиска оставката му, както и тази на Диана Иванова. Искането бе подкрепено и от другата фенска организация Тръст "Синя България", която е и акционер в Левски с притежание на 10 процента от ценните книжа. От тогава случаят се потули, а от клуба отказват да коментират темата, нито пък обявяват официално каквото и да било. Оказа се обаче, че Константин Баждеков нито е уволняван, нито е съкращаван. Той не се появява в офисите на клуба на "Тодорини кукли", но продължава да работи за сините от вкъщи.

Според хора от клуба Баждеков е нещо като консултант и получава редовно месечните си трудови възнаграждения. А след като поотмине шумотевицата и феновете забравят за искането си, той вероятно отново ще се появи на "Герена". За последно Баждеков бе спряган за финансов директор на Локомотив Пловдив, но босът на пловдивския клуб Христо Крушарски отрече подобна възможност. Още повече че Баждеков няма как да работи на две места от една сфера. Висящ е въпросът и с Диана Иванова, която вече няма правата на изпълнителен директор, въпреки че на хартия все още заема този пост. Твърди се, че собственикът Спас Русев търси подходящ момент и деликатен начин да се раздели с дамата, която направи достатъчно гафове като служител на Левски.