Бившият треньор на Левски Елин Топузаков каза, че като наставник на "сините" не е могъл да си позволи да признае, че Лудогорец няма конкуренция през този сезон. 

„Аз като треньор не можех да го кажа това нещо. Мен ме интересуваха само мачовете, точките, мотивацията, победите, играта. Защо и как не е казано... Моите правомощия са само в тренировъчния процес и на мачове. През годините съм отказвал много неща в името на това да остана в Левски и да бъда обичан от феновете".

"Аз винаги съм готов да работя за Левски и вярвам, че един ден отново ще ми се отвори такава възможност и ще се завърна. Надявам се, това ми е мечта... един ден да успея в любимия Левски”.

Бившият наставник на "Герена" призна, че нито едно от зимните попълнения на „Герена” този сезон – Амаду Сукуна, Давид Яблонски и Антон Огнянов, не е бил първи избор в селекцията.

„Тези играчи са дошли с моето съгласие, но набелязаните играчи бяха съвсем различни. Те не бяха първи избор, а на някои позиции даже не успяхме да вземем футболисти. Това казвам и спирам дотук”, коментира Топузаков.

Той отново подчерта, че не е напуснал Левски по собствено желание точно преди дербито с ЦСКА, когато Николай Митов беше назначен на негово място.

„Не съм подписвал дългосрочен договор с Левски и не съм си тръгвал по собствено желание при мача с ЦСКА. Отборът върви добре и не искам аз да съм причината да всявам смут, особено сега преди предстоящото дерби с другия софийски отбор. Ще дойде времето, когато ще говорим повече по тази тема”, обяви Топчо в Студио „Дерби”.