Мачът с ЦСКА-София е по-особен, но няма да бъде различен от предния, заяви старши треньорът на Левски - Николай Митов. Той обясни, че двата отбора се познават много добре и трудно могат да се изненадат, а за "сините" най-важно е да започнат със самочувствие.

"Мачът е по-особен и искам нашият отбор да покаже добра игра. Естествено, излизаме и за победа. Пак играем със същия отбор и няма нищо различно от предния път. Виждам, че футболистите се стараят да пренасят идеите ми на терена, но искам още".

"Трябва да влезем по различен начин от предния път, защото не започнахме добре. Левски трябва да играе със самочувствие. Имаме още две-три тренировки и имаме няколко варианта за състава. Познаваме се много добре двата отбора и трудно можем да се изненадаме", заяви треньорът на Левски.

"Постоянно работим. Важно е да имаме положения и се надявам те да влизат. С Локо Пловдив влязоха пет, с Дунав - не", добави той.

"Нашите фенове винаги са подкрепяли отбора, така че няма нужда да ги призовавам. За тях съм на 100 процента сигурен какво ще направят. За футболистите също", завърши Митов.