Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев съжалява, че отборът му не е спечелил с по-голям резултат дербито с Левски. Според него "червените" са знаели слабите места на съперника, което се е оказало ключово за победата.

"Спечелихме с добри колективни действия. Знаехме слабите места на съперника и реализирахме си положения. За съжаление Левски се отърва с най-малкото в тозо мач", сподели треньорът на ЦСКА-София.

"Трябваше да се възползваме още от пространствата, които ни остави съперника през второто полувреме. Не се получи, но все пак поздравявам отбора за успеха. Изчистихме доста грешки от предишния мач с Лудогорец, щеше да е глупаво пак да се препънем в един и същи камък".

"Не ме интересува кой какво говори, отборът в по-голяма част от мачовете играе добре. Нямаме нужните резултати. Индивидуални грешки ни попречиха в определени мачове, но няма как да не се правят грешки. Има доста мачове до края на първенството. Надявам се да покажем постоянство, да реализираме положенията си", коментира наставникът на ЦСКА-София.