Спортният директор на Левски Даниел Боримиров за пореден път се изказа, че "сините" са на прав път и подчерта, че Николай Митов-Жадното дава път на младите футболисти.

Както е известно, Левски не спира да се дъни в последно време и снощи падна от Лудогорец с 1:3 на "Герена", а преди дни загуби и от Локо Пловдив на "Лаута".

Боримиров призова хората, които обичат Левски, да не сипят обиди в социалните мрежи, което беше препратка към поредицата от нападки от страна на Предраг Пажин и Илиян Стоянов.

“Мисля, че няма друг отбор в “А” група, който да налага толкова много юноши. С треньорите мислим в една посока. Знаем на кого ще разчитаме догодина и на кого - не, но не смятам, че е коректно да го коментираме толкова рано. Все пак до края на сезона има още няколко мача".

"Тъй като няма кой да ни измести от третото място, ще използваме тези срещи, за да видим футболистите, които ще бъдат в състава наесен, на какво ниво са. Имаме доверие в нашите юноши и ще продължим да им даваме шансове за изява".

"Разбира се, ще се постараем да вземем и няколко класни играчи, за да могат малките да растат покрай тях. Повече за селекцията обаче не желая да говоря. Кои футболисти ще останат, кои ще привлечем, ще научите, когато дойде началото на лагера”, заяви Боримиров.

“В България всеки дава мнение, включително и много бивши футболисти на Левски. Тъй като тези хора не се занимават с футбол, не бива да коментират. Може би и вие, журналистите, носите вина, че давате твърде много гласност, трибуна на тези хора. Всеки, който обича Левски, може да вдигне телефона, да ми се обади и да ми каже какво мисли. Останалото обаче не е градивна критика”, завърши Боримиров.