Още по темата

 

Бившият защитник на Левски Предраг Пажин за пореден път оплю "сините". Този път Пажин избухна след загубата с 1:3 от Лудогорец на "Герена".

Както е известно, преди дни Предраг отново атакува Левски и конкретно Николай Митов-Жадното.

Пажин е пропусна да отговори на спортния директор на “сините” Даниел Боримиров, който заяви, че в критиките на Пажин и друг бивш играч на тима - Илиян Стоянов - няма нищо градивно.

Ето какво написа Пажин в профила си във фейсбук:

"Жалкото е онова '' НЯМА КОЙ ДА НИ ИЗМЕСТИ ОТ ТРЕТОТО МЯСТО ''.... в такава смешна конкуренция това ли са ни амбиции и възможности..... Другарю, аз ще си коментирам и казвам това което мисля, болно е и трагично това което защитаваш, скоро няма да сме си добре и няма да се оправим...освен ако не си тръгнете веднага...... още по- малко да Ви званя и казвам забележки и давам съвети, ви сте най- голямите забележки......

А, И, ПО- ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ФУТБОЛА ОТКОЛКО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ КАТО ВАС..... УБИХТЕ И ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА С ТОЗИ ОТБОР. А ''босът'' ми има номер,ако има забележки и претенции, нека да ми званне..... ще му кажа и лично какво мисля, да не мисли....Нито е създал Левски,нито е Господ.... но явно е създаден да го унищожава…”.