„Честитя празника на всички левскари в България и извън България. Ще помним винаги тази дата, защото на нея е основан нашият клуб!”

Това каза спортният директор на Левски Даниел Боримиров след отбелязването на 103-ата годишнина от създаването на „синия” клуб. 

„Пожелавам си да имаме повече внедрени юноши в нашия отбор и Левски да заприлича на този Левски, който всички искаме да виждаме”, посочи той, а после бе помолен да коментира лятната селекция на тима, който вече се подсили от нападателя Жуниор Мапуку. Очаква се бившият футболист на ЦСКА Серджиу Буш също да подпише с отбора, но Боримиров отклони въпроса за румънеца.

„Предпочитам да говоря за неща, които са факт. Към момента имаме подписан договор само с Мапуку. Щом сме го взели, значи виждаме перспектива в него, а относно Буш - не искам да коментирам спекулации в медиите. Говорим с няколко състезатели, но няма нищо сигурно, нито пък конкретна бройка.”

„Ще видим през новия сезон какво ще се случи, всеки има правото да изказва мнение и не е нужно да отговаряме на всички. Ще говорим с дела, а не с думи.”

Боримиров коментира и предстоящото дерби с ЦСКА: „Вечният съперник е достатъчен дразнител. Аз мисля, че нашите играчи ще излязат достатъчно мотивирани в неделя. Надявам се да победим с една добра игра.”