Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев, стратег на двете гръмки победи 3:0 над Левски в последния месец, зяви, че "сините" са се разминали с малко в днешния мач. По неговите думи отборът му е имал превъзходство през целия мач и заслужено е спечелил сблъсъка.

„Левски за трети път ги надиграваме, въпреки че първият веднъж загубихме. Искам да поздравя футболистите за усилията, съвсем заслужен успех. Това беше най-малкото, което отборът на Левски инкасира. Имам предвид първото положение на Каранга, второто на Киро Десподов... съвсем заслужена победа”, заяви Белчев.

„Опитвам се да дам шанс на хора, които в момнта се намират в най-добра спортна форма. В ЦСКА не трябва да е проблем като отсъстват 1-2 футболисти, имаме 25 играчи, които трябва да са готови във всеки момент.”

Белчев коментира предстоящата селекция, с която отборът ще се подсили за следващия сезон. „По селекцията се работи отдавна, със сигурност ще има нови футболисти, но искаме да знаем, че футболист, който вземем, ще ни свърши работа. Няма да вземем футболисти само за да отбием номера”

Относно Николай Бодуров и Станислав Манолев, които се спрягат за продажба, Белчев отговори лаконично: „Мисля, че ще останат в ЦСКА”.

Колко до участието на отбора в Европа и търга за емблемата треньорът е убеден в положителна развръзка. „ЦСКА ще участва в европейските клубни турнири. Разбира се, емблемата мястото ѝ е на стадион „Българска армия”. Надявам се нещата да завършат по най-добрия начин и емблемата ще бъде наша”, завърши Белчев