Две оферти за един от най-конвертируемите футболисти на Левски Божидар Краев са пристигнали в офисите на клуба, пише "Меридиан мач".

Това разкриха от ръководството на „сините". Двете предложения са от различни страни, но на този етап не са кой знае колко примамливи. Все пак на „Герена" ще ги разгледат, тъй като през това лято една от основните задачи пред ръководството е продажбата на Краев. Причината е, че той все още не може да се разбере за нов договор и през зимата ще остане свободен агент. Личният мениджър на футболиста Джон Ингълс наскоро бе успокоил шефовете, че това лято ще има солидни предложения за футболиста.

Както е известно, визитката на Краев е примамлива за повечето западни клубове. Той е бил на проби в Ювентус и Манчестър Сити, а отскоро е и национал на България. Освен това Краев попадна и в специалната селекция на Димитър Бербатов за благотворителния му мач между звездите на Ман Юнайтед и тези, поканени от Луиш Фиго. На „Герена" пък с радост биха го задържали, но само ако Краев намали финансовите си претенции.