След като поработиха доста здраво по изходящите трансфери, сега от Левски се заемат с окомплектоването на отбора. Вчера бе завършена сделката за продажбата на Мехди Бурабия, който замина за Турция.

Коняспор ще плати 550 хил. евро, а след като се махне процентът за Черно море, в касата на "сините" ще влязат 420 хил. Самият Бурабия пък ще получава по 50 хил. долара на месец от носителя на Купата на Турция.

С парите от продажбите на Краев и Бурабия в Левски са се амбицирали сериозно да подсилят състава си. След контролата с Черно море треньорът Николай Митов обяви, че вече чака 2 нови халфа. За позицията в средата на терена се водят разговори с Франсиско Жуниор от Стрьмсгодсет, играч от Лига 2 на Франция, както и с Владимир Гаджев. Двама от тях се очаква скоро да пристигнат на "Герена".

Освен тези играчи обаче в Левски са се върнали към идеята да бъде взето и крило, а ако има възможност и още един бранител. На "Герена" обаче трябва да побързат с трансферите, ако искат новите да бъдат картотекирани за мачовете със Сутиеска в Лига Европа.