Левски пуска билетите за първия си официален мач от новата кампания срещу Сутиеска още в събота. Двубоят срещу черногорците от турнира Лига Европа е в четвъртък следващата седмица.

Цените са без изменение от тези, които са свикнали да плащат привържениците от мачовете за първенството в Първа лига и за купата. За сектор В ще се плаща по 10 лева, а за новата трибуна отсреща, цените варират от 15 до 70 лв. във ВИП ложата. Сектор Б зад южната брата е затворен поради наказание от УЕФА.

Ето и подробното съобщение на синия клуб:

„Уважаеми привърженици, ПФК ЛЕВСКИ и Ticketpro стартират в събота, 24.06., предварителна продажба на билети за предстоящия домакински мач срещу черногорския Сутиеска от Първи квалификационен кръг на Лига Европа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов

Пропуските ще са налични на касата пред сектор А (от събота до четвъртък), която ще е със следното работно време:
Събота - сряда: От 10:00 до 18:00 часа
Четвъртък: от 10:00 часа до края на първото полувреме или до изчерпване на билетите

В деня на футболната среща ще бъдат отворени и касите на "Тодорини кукли" до административната сграда на клуба от 14:00 часа до края на първото полувреме или до изчерпване на билетите.
Цените на пропуските за мача със Сутиеска (Черна гора) са следните: ВИП Сектор А - 70 лв.
Сектор А - ложа 3 цена 30 лв. Сектор А - блок 1 и 2 цена 20 лв.
Сектор А - блок 3 и 4 цена 18 лв.
Сектор А - блок 5 и 6 цена 15 лв.
Сектор В - цена 10 лв.
Сектор Б е затворен.

Припомняме на всички привърженици, че поради наложено от УЕфА наказание Сектор Б на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов " ще бъде изцяло затворен. За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

Обръщаме ви внимание, че на стадион "Vivacom Арена Георги Аспарухов" са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове, различни от описаните на пропуските, няма да може да се влиза на стадиона!

Левски и Сутиеска се изправят един срещу друг на 29.06 от 20:00 часа.