Една от най-популярните медии в Черна гора – Vijesti, отделя сериозно внимание на феновете на Левски. Причината за това е утрешния мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между "сините" и местния Сутиеска. Срещата ще се играе на стадион "Георги Аспарухов" от 20.00 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg.

За нея Сектор "Б" на "Герена" е затворен заради наказание и по този повод Vijesti излезе с материал за сините ултраси и ги определя като "едни от най-крайните" в Европа. В него са споменати всички расистки прояви на феновете на Левски и се допълва, че санкцията значително ще облекчи черногорците. "Списъкът с инцидентите е дълъг. Клубът е глобяван многократно от БФС и УЕФА, а привържениците му са известни като екстремно десни и са тясно свързани със запалянковците на римския Лацио", се допълва в статията.

В нея не е подмината и случката от 2012 г. когато Левски прие босненския ФК Сараево на "Герена". На трибуните беше издигнат транспарант, който вбеси гостите до краен предел. Той гласеше: "Ратко Младич и Аркан ви е**а, а сега на ред сме ние!". "През октомври 2013 г. феновете на Левски предизвикаха безпрецедентен скандал", пише още вестникът. "Те нахлуха на пресконференцията, на която се представяше новият треньор, настоящият такъв на Динамо Загреб, Ивайло Петев. Пред телевизионните камери той беше съблечен и изгонен по брутален начин. Причината за това е фактът, че Петев е поддръжник на големия съперник ЦСКА", е обяснено в материала, след което той продължава по следния начин:

"Година по-късно в домакински мач с Лудогорец от местния шампионат, феновете издигат плакат с надпис: "Кажете ДА на расизма", като отговор на мотото на УЕФА да прекрати подобни изблици по стадионите", завършва материалът.