Огромно море от „сини" фенове заля Черна гора още ден преди мача със Сутиеска, пише вестник "Меридиан мач". Въпреки призивите от страна на местните медии и власти да не идват повече от дадените около 300 билета, с просто око можеше да се види, че феновете на Левски са много повече.

С тези, които ще пътуват и днес, те може да достигнат дори 1000, което ще е три пъти повече, отколкото ще бъдат пуснати. Надеждите на местните са да не се стига до никакви ексцесии, макар че вероятността за такива при толкова „сини" привърженици никак не е малка.

В същото време на „Герена" бяха получени прословутите билети за мача, които се оказаха ябълката на раздора между феновете и изпълнителния директор Краси Иванов. Те ще бъдат раздавани на площад „Сако Петрович" в 15,00 часа местно време.

В същото време в местните медии и играчи я има надеждата, че Сутиеска може да направи чудото и да обърне Левски. Здраво стъпил на земята обаче остава наставникът на черногорците Никола Ракоевич.

„Много ми се иска да отстраним Левски и да посрещнем Хайдук. Задачата ни обаче е дяволски трудна и това го знае всеки, който се интересува и следи футбола. Ще ви дам обаче пример. Когато водех Младост Подгорица и посрещнахме Сеница, те вече си бяха направили резервации за Испания за мач със Севиля, но не им се получи. Дано играем с Хайдук като в доброто старо време", коментира Ракойевич.