Собственикът на Левкси Спас Русев даде своя коментар за "синия" клуб преди старта на родния шампионат.

Според бизнесмена отборът на Николай Митов ще преследва титлата в Първа лига. 

"Левски е отбор, който не може да има друга цел освен шампионската титла. С такова намерение и желание влизаме в шампионата", каза Русев пред "Блиц". 

"Дали съжалявам, че казах, че влизането ми в Левски е случайно стечение на обстоятелствата? Нещата в живота се случват заради някакво стечение на обстоятелствата. Не мога да кажа, че съжалявам за думите си, но не мога да кажа и че Левски е нещо, в което не влагам емоция. Това е изключително публична дейност, тъй като са ангажирани емоциите на стотици хиляди души. Опитвам се да постъпя отговорно към всички тези хора, които обичат Левски", продължи босът на "сините". 

"Със сигурност мога да кажа, че отборът и спортно-техническото ръководство имаме желание да елиминираме Хайдук. Силно се надявам, че това ще се случи в реванша другата седмица. Би ми се искало Левски да отиде максимално далеч, до класиране в групите на Лига Европа. Но все пак и това, което постигнахме до момента, е в правилната посока", каза още бизнесменът. 

"Селекцията? Имаме изпълнителен директор, който отговаря и стриктно следи финансите в клуба. Селекцията, която се прави, е съобразена с възможностите на клуба. Какво очаквам да ми се случи като човек, бизнесмен и собственик на Левски? Надявам се да ми се случат хубави неща! Нямам представа какво ще ми се случи в най-близък план, освен приближаващата ваканция, но аз съм позитивен човек и се надявам, че предстоят хубави неща и хубави емоции както с Левски, така и с "Виваком", завърши Спас Русев.