Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо отговори на нападките по свой адрес от страна на Николай Жейнов.

Както е известно, по-рано днес мениджърът обяви, че Гонзо е сбъркал трансферната политика докато е бил спортен директор на Левски и е довел на "Герена" футболисти с недоказани качества като Нар, Бабатунде и Менголо.

Жейнов също така обяви смело, че доведените от него през това лято Обертан, Рошу, Буш и Гомес струват на Левски по-малко от Нар.

"Истината е следната. Преди време аз наистина исках да ги взема под наем, за да развият качествата си, защото в Левски не успяват да го сторят. Всъщност, започнаха да разгръщат потенциала си при Люпко Петрович преди една година, но след това – пълен застой”, заяви Георги Иванов. 

"Причината не е толкова в тях, колкото в треньорския щаб на Левски. Аз исках да им дам шанс в Черно море, където щяха да покажат на 100 процента футболните си умения. Ама като не ми ги дават, нека си ги държат в Левски", отсече Гонзо пред колегите от "Блиц".

"Под достойнството ми е да се занимавам с този човек. Той не е мениджър, а посредник, който се рови из интернет, за да намира футболисти. Затова колко струват новите в Левски, ще разберем по-късно. Дано само не се окаже, че са привлечени напразно. Силно се надявам това да не е така."

"Същият този "мениджър" сега обявява Джъстин Менголо за некадърник. Ами аз ще припомня, че той два трансферни прозореца ни предлагаше камерунеца и му правеше нечувана реклама. Така се случи обаче, че ние след това привлякохме Менголо чрез друг агент и изведнъж Жейнов си промени мнението за футболиста. Джъстин стана лош. Но, моля ви, не ме занимавайте повече с такива хора!", категоричен бе Гонзо.