Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обяви ексклузивно в Gol.bg, че има възможност да се вземат нови футболисти в отбора, стига треньорът Делио Роси да прецени, че има нужда от такива.

Така той потвърди думите на изпълнителния директор Красимир Иванов за подобно нещо, след като последният обяви същото при посрещането на италианеца на VIP-a, на Летище "София".

"Да, има такава възможност. Ако треньорът прецени, че има нужда, тогава можем да вземем нови играчи", каза Боримиров пред Gol.bg.

Запитахме директора на "сините", дали с привличането на имена като Жорди Гомес и Габриел Обертан и треньор като Делио Роси отборът ще гони титлата на всяка цена през този сезон.

"Вижте, ние първо искаме да си подредим добре отбора. Искам да виждам Левски да играе по начина по който аз искам да го виждам и по който разбира се Делио Роси иска да го вижда".

"Отборът ни винаги се е борил за високи цели, това не е тайна за никого. Самото име Левски задължава. В крайна сметка както се казва, апетитът идва с яденето, така че ще видим какво ще стане". 

"Относно стажа, който отборът е готов да осигури на Николай Митов, според нас това ще бъде много полезно за неговото развитие като треньор. Дали ще го приеме, той ще прецени сам и ще каже". 

"Не искам да коментирам каквито и да било имена за нашата селекция. Аз съм такъв, че мога да обявя нещо едва, когато е станало официално. В противен случай олеквам".