Франсис Нар е фаворит за освобождаване от Левски до края на август, пише "Тема спорт". Сините искат не просто да се разделят с разочаровалия футболист, но и да освободят квота за гражданин извън ЕС. Ганаецът е извън сметките на новото треньорско ръководство.

От "Герена" са потърсили контакти с агенти, които имат влияние на руския пазар и се надяват да реализират сделка там. Подобно е положението и с друг от "откритията" на предишни спортни директори и треньори в Левски - Бабатунде Адениджи. Нигериецът също заема една от трите квоти за играчи, непритежаващи паспорти на държава от ЕС. Двамата вчера безгрижно се разхождаха в столичен търговски център, без много да спазват професионален хранителен режим.

Нар и Бабатунде струваха на Левски повече пари, отколкото това лято бяха похарчени за привличането накуп на Обертан, Жорди Гомес и румънците Буш и Рошу. Трансферната сума бе платена само за последния, а другите трима дойдоха като свободни агенти. 

По неофициални данни за Нар бяха платени поне 250 000 евро на Баник, отделно и петцифрена сума на посредници. За Бабатунде - около 200 000 долара на нигерийския му клуб. Сега от Левски трябва да са много доволни, ако успеят да си върнат 30-40 % от похарчените суми за тях. Вариант за Нар доскоро беше Черно море