Опция да се върне в България се появи пред българския национален вратар Николай Михайлов. Агентите на Михайлов са в преговори със "сините" и най-вероятно той ще се опита да спаси кариерата си на "Герена".

Както е известно, в момента Михайлов е без отбор, а за последно игра за слабаците от Мерсин, които дори изпаднаха в трета турска дивизия.

Мераклии за Михайлов няма и така той продължава да бъде без отбор, което най-вероятно ще го накара да се върне в Левски.

През 2007-а година Николай премина от Левски в Ливърпул, но не записа и минута, след което беше даден под наем в холандския Твенте. От 2010-а холандският клуб го откупи, което е и най-добрия период до момента в кариерата му.

Михайлов има общо 15 мача за първия тим на Левски, като е играл в "А" група, Купата на България, Купата на УЕФА и Шампионската лига.

Именно в ШЛ е последната му среща за столичани, когато направи една грешка при поражението с 0:3 от Вердер (Бремен) на стадион "Васил Левски".

Той дебютира преди да навърши 16 години в първенството, когато пази 90 минути при победата с 2:1 над Черно море на стадион "Георги Аспарухов".

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-6WdJ4R5qh4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>