Заплата с размер на 20 000 евро на месец е предложението на Левски към вратаря Николай Михайлов, пише "Труд". Лично собственикът на клуба Спас Русев е водил преговорите с националния страж през изминалата седмица. Месечното възнаграждение не включва различни видове бонуси като премии за спечелени мачове, сухи мрежи и трофеи - за справка Боян Йоргачевич, сръбският вратар на сините, е прибирал през изминалата кампания по 500 евро, ако завърши двубой без допуснато попадение.
 
За последно Михайлов игра във втория ешелон на Турция, където изпадна с Мерсин, в момента той е свободен агент. Юношата на сините напусна "Герена" през 2007 година - бе продаден на Ливърпул. След това той бе преотстъпен на Твенте, с който стана шампион на Холандия. Кариерата на 29-годишния играч зацикли след продажбата му в италианския елитен Верона.
 
Очаква се утре да стане ясно дали Ники Михайлов ще се завърне в Левски. Ако това се случи, то клубът ще преотстъпи младока Николай Кръстев на Ботев Враца и ще пробва да се раздели с Боян Йоргачевич. В момента сърбинът се лекува от контузия. Заради травми в рамото и лакътя той не е играл от 25 февруари, когато бе на вратата срещу Локо Горна Оряховица.