Вратарят на Левски от мача с Ботев (Пловдив) - Александър Любенов, призна, че изживява тежко загубата с 1:2 в неделя в Коматево.

Поражението бе първо за 26-кратния шампион на България под ръководството на Делио Роси. С основна вина за пълния обрат на домакините пък бе именно младият вратар на Левски, който допусна елементарен изравнителен гол и върна в мача “жълто-черните”.
 
“Все още ми е много тежко. Допуснах детинска грешка. Извинявам се на всички, че се получи така. Искам да благодаря на колегите се, че ме подкрепиха в този тежък момент. 

"Не съм подценил ситуацията със сигурност. Дано тази грешка ме направи по-силен. Няма как да не се ядосвам, при положение че такава топка се озова в мрежата ми”, призна пред “Дарик” вратарят на “сините”.
 
“Искам да благодаря на Божидар Митрев, който ми се обади след мача, за да ме подкрепи. Обсъдихме ситуацията, каза ми какво е било по-добре да направя, както и какво не е трябвало да правя. Имаше доста негативни коментари по мой адрес - писаха ми в социалните мрежи, звъняха ми непознати номера. Не виня обаче никого, защото направих непростима грешка", добави още Любенов.