Героят за Левски при измъчената победа над Ботев Гълъбово за Купата на България – Антонио Вутов, заяви, че Габриел Обертан е липсвал на "сините" днес.

20-годишният младежки национал вкара единствения гол в Стара Загора в 111-ата минута. "Ботев (Гълъбово) седеше добре, компактно. Много трудно можехме да пробием техния блок. Играехме доста бавно. Не ни се получи много добре играта. За късмет отбелязахме гол и продължаваме напред".

"Габриел Обертан е най-класният ни футболист. На него разчитаме да прави разликата в мачовете. В тази среща, ако беше вътре, щеше да ни помогне да спечелим доста по-рано. За един отбор от "Б" група, да срещне Левски, ЦСКА или Лудогорец, винаги дава 200 процента от себе си. Не ни даваха никакво пространство, веднага ни атакуваха агресивно и ние имахме едва 2 чисти шанса".

"Надявам се да спечелим Купата. Борим се на два фронта. Дано вкарам още някой гол и в първенството, защото в последните не мога. Но ще се съм по-щастлив, ако отборът побеждава. Не е толкова важно кой вкарва. Със сигурност ще сме уморени за мача с Берое. Но затова сме група от 24 човека. Всеки един трябва да подаде ръка на отбора в такива трудни моменти. Изиграхме доста мачове за кратко време. Ще се отрази. Но съм сигурен, че останалите момчета ще ударят едно рамо на отбора", каза Вутов.