Ръководството на Левски се раздели с двама директори - маркетинговия Асен Василев, както и Диана Иванова. 

Първият бе назначен на "Герена" през месец април тази година. Той се зае със задачите, които при предишните собственици на клуба бяха изпълнявани от телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов. Тогава те бяха и част от Управителния съвет.

От Левски е освободена и Диана Иванова. След като Спас Русев придоби акциите на клуба, той произведе юристката в изпълнителен директор. След няколко скандала и след като оставката й бе потърсена неколкократно от организираните фенове, тя бе понижена в длъжност, а функциите й иззети от финансиста Красимир Иванов. 

Напоследък отново е имало търкания между нея и други фактори в клуба и затова е било взето решение за окончателна раздяла между двете страни. За последно Иванова привлече медийното внимание по време на търсенето на заместник на Николай Митов.

Тя участва в преговорите с Аврам Грант. След тях излезе изказване в израелските медии, че всичко между двете страни е уточнено и бившият мениджър на Челси ще подпише със сините за 2 години. В крайна сметка обаче Левски предпочете за наставник италианеца Делио Роси.

По високите етажи на "Герена" е доста ветровито. В началото на 2017-а Левски се раздели и със спортен директор - Станислав Ангелов-Пелето, който бе заменен на поста от Даниел Боримиров.

Наскоро Ангелов, който бе шеф и на школата на сините на стадион "Раковски", бе уволнен и от тази длъжност. Причината е, че той сложи ръка на сдружението "Левски-Раковски". Без много шум от "Герена" освободиха и дългогодишния изпълнителен директор Константин Баждеков.