Бившият нападател на Левски и Берое Емил Ангелов-Бабангида заяви, че ръководството на старозагорци е направило отличен ход с назначаването на Александър Томаш. Той очаква атрактивен мач тази вечер. 

"И двата отбора са в подем. Адмирирам случващото се в Берое. Познавам много добре Александър Томаш. Похвално е, че ръководството на старозагорци се довери на млад и амбициозен специалист, какъвто е той. По-добре да се дава път на младите наставници, отколкото да се взимат застаряващи светила от чужбина, които мислят само за края на треньорския си път. 

Очаквам Берое и Левски да покажат открит и атрактивен стил, а не защитен футбол. Дано да има много публика. Тази на Берое е търпелива, затова и отборът върви във възходяща линия. Фаворит? Не мисля, че има изявен. Фактът, че мачът е в Стара Загора, дава леко предимство на "зелените". Вече споменах, че търпението на публиката им е плюс. Другото е, че залагат на треньорски кадри от България. В Левски това търпение го няма. Целят се незабавни резултати. Така е от поне десетина години. Още от времето, когато аз играех. 

И на "Герена" заложиха на наши кадри - Елин Топузаков. Той е силен характер, но не му дадоха шанс да води отбора за дълъг период точно заради липсата на търпение. За стойностен отбор, какъвто искат Левски, е нужно време. Нещата няма да се случат за 2-3 месеца. Ключовата дума за развитието на футбола ни е търпение. На него трябва да се научим всички, които сме свързани с играта", каза Ангелов пред "Тема Спорт".

В момента Бабангида се занимава с частната си школа, която е основал в Хасково. Тя носи неговото име, а заради червено-белите екипи децата са решили да се нарекат Червените дяволи. В момента школата развива само детски отбори, но желанието на Ангелов е да има тим и за юноши младша възраст.