Бившият треньор на Левски и настоящ на Септември София Николай Митов отговори на нападките от страна на бившия капитан на сините Веселин Минев. 

36-годишният бранител атакува остро специалиста, че е извадил петима ключови играчи преди решаващи дербита през миналия сезон. Левски спечели с 2:1 срещу ЦСКА при завръщането на Митов, а след това последваха две загуби с по 0:3. След края на сезона наставникът изненадващо се отказа от услугите на Минев и той се озова в Етър.

"Слушах какви глупости говори. Ще му кажа на големия капитан, че аз го изгоних от Левски, а не Боримиров (б.а. - Минев посочи, че си е тръгнал заради двама души от "Герена", без да назове имена). В първото дерби за сезона, в което спечелихме срещу ЦСКА с 2:1, той беше контузен и затова не игра.  В следващото пак беше с травма, а останалите петима, които визира, играха. 

В последното също всички играха, но и с тях, и без тях - Все 0:3. Класата в Левски бяха Бурабия и Краев", заяви пред "Тема Спорт" Николай Митов часове преди Септември да се изправи срещу Лудогорец на стадион "Васил Левски". 

Той разкри и нещо много любопитно, което обяснява и защо се е стигнало до раздялата с Минев през лятото. "Големият капитан, когато ми трябваше срещу Верея в баража (б.а. - спечелен след дузпи), дойде при мен и ме пита: "Може ли да ме пуснеш да си почивам, защото съм контузен и да не ме псуват тези нещастници". Това ли е големият капитан на Левски?! Така че не Даниел Боримиров, а аз го изгоних. Левски нямаше нужда от човек като Минев", завърши Митов.