Левски ще домакинства на Монтана за купата на България, обяви Спортно-техническата комисия към БФС. Причина са ремонтните дейности на стадион "Огоста", а мачът е насрочен за 25-и октомври от 18 часа.

"Поради невъзможност да бъдат приключени строително-ремонтните дейности на стадион "Огоста" и непригодността за провеждане на срещи с рисков характер на стадион "Кипровец", град Чипровци, със съгласието на двата клуба срещата от 1/8-финалите на купата България между отборите на Монтана 1921 и Левски София, ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов" в София", съобщават от комисията.

"Предвид промяната на стадиона за провеждане на срещата по искане на Нова Броудкастинг груп и със съгласието на Футбол Про Медия, срещата от 1/8-финалите за купата България между отборите Монтана 1921 и Левски, ще бъде проведена на 25-и октомври, сряда, от 18 часа, вместо от 15 часа", добавят от СТК.

Срещата между отборите на Царско село Ботев Пловдив ще се проведе по програма на 24-и октомври, вторник, от 15 часа на стадион "Славия" в София.