Част от феновете на Левски са бесни на ръководството на клуба, показа проверка на Gol.bg.

Причината за гнева на "сините" запалянковци са билетите за дербито с ЦСКА, на което 26-кратният шампион на България е символичен домакин. Върху тях е отпечатана емблемата на "червените", което накара много хора да възнегодуват.

"От вчера място не мога да си намеря.... Припознаването върви с пълна сила....жалко!", "Това е престъпление срещу синята кауза...", гласят голяма част от коментарите в една от най-многобройните групи за фенове на Левски в социалните мрежи.


Има обаче и такива, които одобряват факта, че емблемата на ЦСКА е на пропуските. "Мисля си, че че Левски иска да бъде европейски отбор, стабилен и разумен ... не иска да се занимава с тъпите истории на Цецка ...Няма смисъл от подигравки , да ги разбием на терена е важното!", пише друг потребител.

В официалния сайт на Левски продължава да стои надпис, че съперник е "цска-софия", с което от "Герена" ясно показват позицията си, че това не е вечно дерби. При победата на "сините"  през пролетта, пък галерията на срещата беше озаглавена"ЛЕВСКИ спечели домакинството си на Националния стадион с 2:1".