Част от най-крайните ултраси на Левски пуснаха декларация, с която изразяват възмущението си от назначението Георги Кабаков за главен съдия на "Вечното дерби" с ЦСКА.

Срещата е в събота от 16.00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще се следи пряко в Gol.bg.

Привържениците на Левски твърдят, че Кабаков свири на тима само в мачове с червените.

Ето какво пишат феновете на "сините", публикува мнението им без редакторска намеса:

"Кой си назначи Георги Кабаков за главен съдия на мача Левски - Тире в събота!?

Лицето Георги Кабаков не беше свирило мач на Левски от 22 май 2016 година, когато след скандално съдийство срещу Левски от клуба излезнаха с декларация, че повече не желаят той да ръководи наши мачове... и така до май месец тази година при 0:3 от ГМО-то и сега 21 октомври отново срещу ГМО-то, след година прекъсване пак го назначават за главен съдия на мачове на Левски, но само в такива срещу Микре.

Между другото съдейки по корицата му във фейсбук (която сме пуснали отдолу, има приемственост един вид) явно и той припознава, а и е публична тайна, че е запален привърженик на ГМО-то. Изразяваме дълбокото си възмущение от това назначение и заявяваме категорично, че ако Кабаков опорочи мачът ще усети буквално какво значи син ад!

Също така призоваваме привържениците на Левски за още по-голяма масовост и натиск от трибуните в събота! Явно за пореден път ще сме сами срещу всички!"