„Вървя из центъра, непрекъснато ме дърпат хората и ме питат какво става с „Левски". Не знам какво да им отговоря, сърцето ме боли!" С тези емоционални думи известният левскар, бивш член на изпълкома на БФС, конституционен съдия и депутат Георги Марков започна обръщението си към синята общност.

„Това не е моят „Левски". Гледах мача с „Монтана" и не мога да разбера долу на терена кои са играчите на скромния провинциален отбор, а кои – на 103-годишния славен тим, първи представител на България в Шампионската лига", продължи той.

„Мъри Стоилов е свободен, Наско Сираков е свободен, какво чака ръководството на клуба? Не може да има дискусия дали "Левски" е силен или слаб. „Левски" е умрял и трябва да възкръсне! С този „Левски" ли ще посрещнем 75-годишнината на гениалния Гунди на 4 май догодина?"

"Призовавам ръководствата на „Левски" - това, което е де юре, и това, което е де факто, да се съберат в една зала и цял ден да гледат как играеше отборът през 2005 г. с Наско и Мъри. Само с четирима чужденци."

"Ако г-н Русев се страхува Да открива фронтове с връщането на Наско и Мъри, го призовавам да каже кои са фронтоваците, за да мога от страниците на в. „24 часа" да проведа с тях дискусия за миналото, настоящето и бъдещето на „Левски", завърши Георги Марков, цитиран от Новспорт.