Президентът на Славия Венцеслав Стефанов оплю сериозно Левски след равенството 1:1 между двата отбора. Бат Венци обяви, че по-слаб Левски не е виждал никога.

“Подарихме една точка на Левски. По-слаб Левски никога не съм виждал. Искам да изкажа възмущението си от това, което се чуваше от трибуната. По молба на Даниел Боримиров, защото сме нормални хора, се съгласих да почетем паметта на техния фен".

"За сметка на това получих псувни и обиди по адрес на майка ми и по мой адрес. Това е най-долното нещо, което може да се случи. Това е гадно, отвратително. Но нека да си остане за тяхното възпитание." 

"Аз казвам това, което мисля. Какво казват феновете на Левски и ЦСКА не ме интересува. Чувате ли какво скандират? Какво да отговориш на такива хора".

"Тя простотията бъка. Можеш да кажеш нещо на човек, който има нещо в главата. На такива пропити от наркотици и простотия хора, няма какво да отговориш. Обяснявам си го на липсата на първите 7 години на тези хора".

Ако Левски беше победил, щяха да са доста по-тихи и кротки. Сега не им изнася това нещо. По-добре да говорим за футбол, отколкото за простотията на тези хора. Това е краят на всичко".

"Трябва да има полиция и такива фенове да не бъдат допускани до стадиона. Вие ще заведете ли детето си на мач, след като има такива изстъпления”, коментира Стефанов.