Неясната ситуация около спортния директор на Левски Даниел Боримиров предизвика бунт на "Герена". Всички треньори в ДЮШ на клуба са си депозирали молбите за напускане, пише вестник "Меридиан мач". Та се обявили пред ръководството, че ще си тръгнат от януари, ако Боримиров напусне Левски.

Припомняме, че собственикът Спас Русев реши да закрие длъжността спортен директор. Така легендарният халф, който изпълнява и функцията на шеф на ДЮШ, остава без реална длъжност на "Герена" от началото на следващата година. Именно това плаши треньорите в школата, които са много доволни от работата си с Борето и смятат, че той се грижи с цялата си душа и сърце за изграждането на млади таланти.

В същото време стана ясно, че Боримиров още чака официална среща със Спас Русев, за да реши бъдещето си. Борето иска собственикът да отдели повече пари за школата, за да остане на "Герена". Досега Боримиров е разговарял единствено със сина на собственика - Евгени Русев, който също има сериозна функция в клуба. Двамата са си стиснали ръцете, но всичко ще се реши на финалната среща между Борето и Спас Русев.