Бившият защитник на Левски Аймен Белаид и каращият проби при сините Аристот Ндонгала вече не тренират с отбора, информира "Тема Спорт".
 
Бившият бранител на Локо Пд се готвеше с тима, за да може да поддържа форма. Белаид изкара няколко дни в София по покана на свои приятели, а се разбра, че се познава и с френската звезда на Левски Габриел Обертан.
 
Другият футболист, който се появи на Терена" - Аристот Ндонгала, също вече не тренира със сините. През седмицата роденият в Киншаса футболист имаше възможността да впечатли старши треньора Делио Роси.
 
В момента Левски се готви за важния мач срещу Дунав в турнира за Купата на България и няма как да се наблегне внимателно на качествата на дошлия от Локомотив Горна Оряховица полузащитник.
 
Все пак Ндонгала може да се появи на „Герена" след Нова година, за да продължи с пробите. През есента конгоанецът взе участие в 10 срещи във Втора лига. В тях фланговият нападател отбеляза три гола.
 
Възпитаниците на Делио Роси продължават да се готвят за последния мач за годината. Единствените проблеми пред наставника са отсъствието на централният бранител Давид Яблонски и полузащитника Антонио Вутов. Докато българинът е трайно контузен и ще се завърне след Нова година, то чехът още е под въпрос за сблъсъка с Дунав в петък.