Нападателят на Литекс Ивелин Попов отново ще остане извън групата и няма да вземе участие в реванша с Дебрецен.

Причината – националът е пред трансфер в Блекбърн и ловчанлии не искат златното им яйце да се счупи. Поради тази причина той изгледа от трибуните на “Лаута” двубоя с Локо Пд.

В момента единствено работната виза на играча бави сделката между оранжевите и английския клуб.


В същиото време стана ясно, че Йеленкович, Том и Ивайло Петко, които не играха срещу черно-белите, заради контъзии, са под въпрос и за двубоя с унгарския първененц.

Аут за мача е наказания централния бранител Александър Барт. Така наставникът на Литекс Петко Петков отново ще има проблем с отбрната. В момента той разполага само с един здрав централен защитник – Пламен Николов. За негов партньор ще се избира между Занев, Бодуров и Илия Миланов.


Старши треньорът на Литекс Петко Петков даде брифинг преди двубоя с Дебрецен от турнира Лига Европа. В първата среща ловчанлии загубиха с 0:2, а реваншът е утре от 20.30 часа в Ловеч.

"Надявам се да сме готови за реванша с Дебрецен. Доста говорихме с момчетата през седмицата. Ясно е, че ни очаква един труден двубой и ще направим максималното да постигнем положителен за нас резултат и да се класираме напред", заяви Петко Петков.