Наставникът на Динамо Киев Юрий Сьомин призна, че очаква тежък мач срещу Литекс тази вечер, въпреки комфортния аванс от 2:1 след първия двубой на българска земя.

"Искам да отбележа, че според статистиката дори в своите най-добри времена Динамо е имал тежки мачове с българите. Такъв двубой очакваме - тежък и сложен", заяви наставникът на Динамо Киев Юрий Сьомин.

"Сега провеждаме нормална тренировъчна работа и съставът 90% е ясен за всички. Ние разиграваме някои варианти, но има още един ден. Преди мача с Кривбас трябваше да играят Еременко и Нинкович, но нито един от тях не можа да излезе на терена", допълни специалистът.

"На разбора ние акцентувахме върху това, че им позволихме да нанесат много удари от централната зона. В тази линия действа много добър футболист с приличен удар, играч на българския национален отбор. Ще се опитаме да му отделим особено внимание", завърши Сьомин, отбелязвайки силната страна на Христо Янев.

"Важно е винаги да се побеждава. Има коефициент на УЕФА и ние трябва да се борим за всяка точка, да използваме всеки свой шанс", коментира вратарят Александър Шовковски и допълни, че тимът ще играе за победа за подобряване на собствения си коефициент в ранглистата на УЕФА.