Футболистите на слабака Светкавица са играли за 50 000 лева отборна премия срещу ЦСКА вчера, твърди днес вестник "Тема спорт".

Парите за последния в класирането са били обещани от пряк конкурент на "армейците" за титлата в родната "А" група.

Любопитното е, че същият бонус е бил обещан и на Видима-Раковски при гостуването на севлиевци на стадион "Българска армия" преди седмица, когато "сините" сензационно откриха резултата и имаха възможност да поведат с два чисти гола на лидера в класирането насред София.

Според изданието обаче, нещата не свършват с това. Футболистите на Ботев Враца също са играли за премии, обещани от трети отбор в мача си срещу Лудогорец, когато "милионерите" отърваха кожата едва в последните минути, когато Иван Стоянов донесе трите точки в измъчен мач за тима от Разград.

Към този момент все още не е ясно кой е отборът, който е стимулирал съперниците на лидерите в класирането, като вероятно става дума за Левски или Литекс, които не започнаха сезона по най-добрия начин.

Левски вече натрупа две загуби за 8 кръга, докато Литекс врътна две ремите срещу непретенциозните Видима и Миньор, а освен това ловчанлии паднаха на "Герена" от Левски.