Треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф остана много разочарован от загубата с 1:2 от Левски в Ловеч.

Дербито беше пряк сблъсък за лидерството в "А" група, но ловчанлии не се възползваха и загубиха. Така ловчанлии останаха с 19 точки, "сините" имат 21, а между тях е Лудогорец с 20 т.

Anchor"Играхме много лошо, много слаб мач за нас. Получихме два гола от статични положения, а това просто не трябва да се случва. Това не е моят отбор, не можах да позная Литекс", каза  Регекампф пред Diema Sport 2.

"Дадохме на нашите опоненти много празни пространства, което е недопустимо. Когато пуснеш толкова лесни голове, няма как да победиш. Нашите момчета имат качества, но явно не подходиха сериозно в тези положения", добави румънецът.

"Не знам каква е причината да имаме само едно положения след почивката. Много безсмислени пасове правехме, да излезем напред и да натиснем съперника, но определено нищо не ни се получаваше", каза още треньорът на "оранжевите".

Anchor"Убеден съм, че имаме качества, но просто понякога не се получава. Не искам да говоря за други отбори, аз гледам какво става в Литекс. Важното е да печелим ние, да си взимаме точките и ще сме първи", завърши Регекампф.