Най-успешният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов разкритикува остро действията на БФС след цирка на мача Левски – Литекс и пълното мълчание на президента Борислав Михайлов след това. Пред „Тема Спорт” Паро коментира последните събития около футбола ни.

"Нека да видим какви ще са последствията. На мен лично не ми се вярва да извадят окончателно Литекс, защото това ще е съвсем пагубно за първенството. Ще останат 9 отбора, а то толкова има в Латвия и Андора. Това ще е един невиждан фарс".

"Ние с пълна сила сме се насочили към нивото на футбола в тези държави... Другото, което е – ако извадят Литекс, ще има два ощетени клуба. От една страна Ловеч, а от друга – Левски, защото изведнъж ще изостане на 5 точки от Лудогорец".

"И в Разград практически си стават шампиони, а доиграването на първенството ще е безсмислено. Друг е въпросът, доколко легитимно е това първенство без ЦСКА. Така че е най-добре да не се стига до сценарий с изваждането на Литекс, защото последствията ще са много сериозни".

"Иначе в БФС си пишат правилници, после ги спазват за едни клубове, а за други – не. Това са стари практики и във футболния съюз са добре познати с непоследователните си действия. А какво да кажем за големия президент?"

"Не сме го чули и една думичка да обели след скандала на „Герена”. Не го знаем дали изобщо е в България, или е зачезнал някъде по Карибските острови в нелегалност. Поне да даде някакво мнение за цирковете в последната седмица".

"Вместо това той се крие зад цялата си клика от служители. Тези промени в БФС трябваше да се поискат много отдавна, а не едва след настоящия случай. БФС отдавна трябваше да бъде издухан."