Холандският нападател на Ливърпул Райън Бабел смята, че има недовършена работа на "Анфийлд" и се надява, че под ръководството на Рой Ходжсън ще успее да разкрие потенциала си.

Бившата звезда на Аякс твърдо не попадаше в сметките на бившия мениджър на тима Рафаел Бенитес и испанецът не даваше почти никакви шансове на холандския национал.

През това лято в медийното пространство плъзнаха много слухове около бъдещето на Райън, че ще напусне клуба, но той ще остане в отбора.

"Имах труден период в Ливърпул, но се надявам тази година да бъде едно ново начало за мен. Опитвам се да бъда позитивно настроен и гледам само напред", заяви Бабел пред официалния сайт на тима.

"Имам още две години договор с клуба и определено обичам този отбор. Ако имах чувството, че няма какво повече да дам на тима, може би щях да си кажа, че е време за нещо ново, но в случая не е така", добави холандецът.

"Смятам, че има какво да дам на отбора и ще се опитам да направя успешни мачове. Досега не сме говорили с мениджъра за мен, тъй като той бе доста зает в последно време. Когато обаче трансферният прозорец приключи, тогава ще седнем и ще можем да поговорим с него", каза още той.

Преди няколко дни се появиха информации, че немският Волфсбург е много близо до финализиране на трансфера на "лалето".

"За първи път чух нещо за интерес от страна на Волфсбург, когато ме попитаха в "Туитър", дали това е вярно. Дори и аз прочетох, че сделката е почти финализиране, но наистина незнам абсолютно нищо за техен интерес към мен", коментира бившият футболист на Аякс.