Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш сподели, че той и неговите момчета няма да позволят загубата от Нюкасъл с 0:2 да развали атмосферата в тима.

"Всичко, което стана в неделя остава на заден план. Вече си научихме урока от този мач. Играчите ми тренираха в понеделник и заниманието беше впечатляващо", каза Далглиш.

"Имаше разочарование сред всички в отбора, заради последните няколко резултата, но единственият начин да ги оставим в миналото е да работим здраво - точно това направихме тези дни."

"Трябва да гледаме себе си. Футболистите са решени да постигнат добър резултат в събота", каза още шотландецът преди домакинството на Астън Вила. Отборът, в който играе Стилиян Петров е със сериозни кадрови проблеми.

"Всички трябва да се изправят на крака, но най-добрият начин да го направим е като се представим добре. Моите играчи са решени да направят точно това. На тях не им харесва да си тръгват като победени."

"Трябва да останем задружни - играчи, фенове, треньорския екип, ръководството. Ще имаме по-добър шанс да преминем през всичко това, ако останем задружни."

"Решителността и качествата са на лице. Аз никога не падам духом. Да, разочарован съм, но никога не се предавам", каза още коравият шотландец, който обърна внимание и на състоянието на Стилиян Петров, който бе диагностициран с остра левкемия в края на миналата седмица.

"За съжаление на Астън Вила тимът излезе срещу Челси, научавайки новината за Стилиян Петров. Такива моменти оставят футбола на заден план. Вила бе доста променен отбор миналата седмица, но срещу Челси отборът не показа тъгата си от новината за Стилиян."

"Знаем, че ще е трудно, всички ние трябва да се подкрепяме както на терена, така и извън него", зевърши Кени Далглиш.