Крилото на Ливърпул Виктор Моузес изрази вдъхновението си от първия мач с екипа на "мърсисайдци". Нигериецът започна като титуляр в откриващия двубой на тима след паузата в шампионата и дебютира с гол в средата на първото полувреме, давайки преднина на отбора си.

Моузес направи добро впечатление със скоростта си и контрола върху топката и е на път да се превърне в поредния успешен трансфер на Брендън Роджърс що се отнася до уж ненужни играчи в Челси.

"Винаги е добре, когато се запишеш сред голмайсторите. Откраднах топката в средата на терена, напреднах до наказателното поле, залъгах вратаря с поглед и пратих топката в мрежата", разказва Моузес пред официалния сайт на клуба.

"Страхотно е да облечеш червената фланелка, да се върнеш на терена и да се наслаждаваш на футбола. Това е най-важното нещо. Изиграхме добър мач и сме доволни от резултата, който беше справедлив. Можехме да вземем и трите точки, но знаехме, че идвайки тук, няма да ни е лесно. Продължаваме да сме непобедени, така че в момента искаме просто да поддържаме импулса".

"Винаги съм играл отляво, но ще аз ще играя, където и да ме постави мениджърът. Чувствам се удобно навсякъде в нападението на тима", обясни още той.