Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази голямата си радост след убедителната победа с 4:1 над Уест Бромич Албиън.

Той се изказа много ласкаво за голямата звезда на отбора Луис Суарес, който наниза хеттрик за успеха на своите, като подчерта, че уругваецът е доказал своята голяма отдаденост към отбора.

С успеха си "Мърсисайдци" си го върнаха на "Торбаланите" за последния мач между двата тима на "Анфийлд", който бе спечелен от УБА.

"Мисля, че два от головете на Суарес бяха просто брилянтни. Наистина изключителни", заяви Роджърс на пресконференцията след мача.

"При първия гол той показа прекрасна изобретателност и креативност, вторият също бе много добър. Като цяло отборът се движеше добре по терена. Мисля, че в този мач Суарес можеше да вкара и повече от три гола, но пропусна няколко възможности, а освен това нацели и греда".

"Май това е първият му хеттрик тук на "Анфийлд". Той вече показа своята отдаденост към отбора. Наистина направи брилянтен мач. 

"Дани Стъридж пък вкара невероятно попадение. Само играчи от най-висока класа могат да бележат такива попадения".

В края на изказването си специалистът призна, че очаква Фелипе Коутиньо да се завърне през следващата седмица в игра. Бразилецът страда от контузия и е извън строя.