Луис Суарес заяви, че е доволен най-вече от победата и добрата игра на Ливърпул, а не от това, че изведе отбора с капитанската лента.

Заради контузията на Стивън Джерард и това, че Даниел Агер бе резерва, при гостуването на Тотнъм капитан на отбора бе именно уругваецът.

Той изигра поредния си силен мач и с два негови гола "мърсисайдци" спечелиха внушителна победа с 5:0.

Запитан дали мачът е бил по-различен за него, носейки капитанската лента, Суарес отговори:

"Не беше различно, защото за мен единственият капитан тук е Стиви. Днес аз взех лентата, но мисля, че всички играхме много добре и това е по-добре, отколкото кой е капитан".

"Опитвам да давам най-доброто от себе си на терена. Аз съм нападател и всеки път опитвам да вкарвам. Днес най-важното нещо бе представянето на отбора".

"Тази победа е много добра за самочувствието ни. Знаем, че имаме големи мачове през декември и знаехме, че ако победим тук ще сме на 6 точки пред Тотнъм".

"Сега ни предстоят два много важни мача срещу Манчестър Сити и Челси".

Същевременно  Джордън Хендерсън бе определен за играч на мача и халфът не скри задоволството си от победата.

"Знаехме, че трябва  да покажем добро представяне и да измъкнем добър резултат. За щастие го направихме и смятам, че през първото полувреме играхме невероятно".

"Лично за мен бе фантастично. В предишните мачове имах някои положения и не успях да вкарам и затова бях малко разочарован. Така че да вкарам и да играем толкова добре е фантастично".